Abstract blue and orange lines and dots moving in a forward motion

SmartAccess™: Sistemski pristup novoj generaciji stilova vrata

SmartAccess™ platforma kompanije Magna predstavlja kompletan sistem koji ponovo osmišljava tradicionalna iskustva pristupa vozilima. Najnoviji član naše SmartAccess™ porodice modularnih, skalabilnih sastavnih blokova, ulazni sistem bez B-stuba je danas spreman za OEM konfiguraciju i integraciju vozila. To je rezultat snage kompanije Magna među grupama Magna Mechatronics i Cosma, a popunjava prazninu u industriji u vremenu transformativnih promena.

Tehnologija

SmartAccess™ platforma kompanije Magna predstavlja kompletan sistem koji ponovo osmišljava tradicionalna iskustva pristupa vozilima. Otelovljenje vozila bez B-stubova nudi jedinstveno rešenje koje eliminiše potrebu za B-stubom, poboljšavajući pristupačnost kabini vozila.

SmartAccess™ sistem električnih vrata bez B-stubova pruža holistički pristup strukturi i dizajnu vozila – omogućavajući besprekoran ulazak i izlazak za veću udobnost i prijatnost. Kompletan pristup sistemu vozila koji obuhvata mehatronički hardver i softver, kao i strukturna pojačanja potrebna da bi vozila bez B-stubova oživela.

Sistem se može konfigurisati za širok spektar otelovljenja vozila – da služi brzo rastućim tržištima tereta i tržištu linijskih vožnji, vozila koja su pogodna za današnje zauzete porodice i šire.

Vehicle on a road in a field with vehicle demonstrating the SmartAccess door technology

Predistorija

Glavni deo našeg posla je razumevanje trendova, prepoznavanje nedostataka na tržištu i predviđanje potreba naših kupaca i potrošača. Izazov je: Kako se vozilo može modifikovati da bi se svima omogućila lakša dostupnost?

INaš tim je 2019. godine održao globalni samit sa fokusom na sledećoj generaciji stilova vrata. Napravili smo masivnu matricu i pogledali 27 različitih vrata. Mogli smo da vidimo nedostatke u celokupnom sistemu vrata. Koristeći snagu kompanije Magna, osmislili smo načine da popunimo tu prazninu, uzimajući u obzir sve, od deljenja vožnje do potreba starije populacije.

Smatramo da kako se sistemi menjaju i vozila brzo menjaju, naši kupci možda nemaju internu ekspertizu da budu programeri sistema. Sa SmartAccess™ naš mehatronički tim je pomerio projekat napred, a naša Cosma grupa je redizajnirala vozilo kako bi pokazala da se B-stub može ukloniti i da možemo da proširimo prostor. Zajedno smo učinili da sistem SmartAccess™ bez B-stubova postane stvarnost. Saradnja između grupa je način kako mi podržavamo svoje kupce putem snage kompanije Magna. Imamo podršku u svim Magna grupama. Zbog toga naši kupci prvo s nama pričaju.

Najveća vrednost kompanije Magna

Nikada se ne smirujemo. Time se opisuje naša tehnika inovacija. Konstantno razvijamo naše proizvode i nikada se ne zadovoljavamo onim što smo već razvili. To znači pružanje više rešenja kupcima. Moramo uzeti ono što smo razvili i modifikovati ga, kako bismo zadovoljili potrebe svih naših kupaca. Preko SmartAccess™ posmatramo različite tačke oko vozila, od „predprtljažnika“, tj. gepeka koji se nalazi na prednjem delu automobila u električnom vozilu do velikih bočnih otvora za dostavna vozila.

Van dužnosti

Jako me zanimaju sve tehničke stvari. Dolazim iz miljea dizajna proizvoda i odlično se provodim radeći u kompaniji Magna i razumevajući kako se ovi zamršeni delovi koje stvaramo spajaju.

We want to hear from you

Send us your questions, thoughts and inquiries or engage in the conversation on social media.

Povezane priče

Briga o lutkama za testiranje sudara

Article

Mezzo™ Plus predstavlja tehnologiju Morphing Surfaces: Ponovno zamišljanje izgleda vozila

Article

Sedište budućnosti: Od FreeForm™ do Prilagođenog sedišta za vas 

Article

Ostanite na vezi

Zanima vas više informacija o kompaniji Magna? Možete da ostanete na vezi sa kompanijom Magna preko obaveštenja ili e-poruka koje će stizati neposredno u vaše prijemno sanduče.